Misschien loop je in de thuissituatie tegen een aantal zaken aan met je (klein)kind, met jezelf met je partner. Zoals bijvoorbeeld: een boos kind, een kind wat niets wil, een kind met een sterk eigen wil of…

Als je in het water kijkt zie je vaak een schitterende spiegeling van je omgeving of misschien wel van jezelf. Weet je dat je kind jou een spiegel kan voorhouden door zijn of haar gedrag. Dit kan onbewust een stukje van jou zijn. Wat is er mooier dan je verhaal aan mij als kindertolk te vertellen waardoor je een stukje van jezelf maar ook voor je kind en je omgeving mag en kan helen.

De opleiding van Kindertolk® via de PresentChild® methode heb ik ervaren als een enorme verrijking van mijn eigenlijke werk als logopedist en als psychosociaal therapeut. Zo mooi hoe je via een vertaling van het verhaal over je kind weer een stukje van jezelf te weten komt en aan je persoonlijke ontwikkeling van jezelf en je omgeving kan werken. Ik gun het iedereen! Hoe kan het beter en mooier worden dan dit?

Link: https://presentchild.com/

Bekijk hier ook mijn profiel