Mensen willen helpen dat heb ik altijd al vol enthousiasme gedaan.

Ik ben begonnen als logopedist, maar ik merkte dat ik het een uitdaging vond om de behandeling niet alleen maar af te stemmen op wat ik als logopedist geleerd heb maar ook verder te kijken.

Doordat ik een combinatie maak van alles wat ik geleerd heb, merk ik dat ik iemand veel beter kan helpen en dat ik ook op andere vlakken een beweging kan inzetten.

Op een gegeven moment liep ik zelf tegen een aantal zaken in mijn persoonlijke ontwikkeling aan en merkte ik dat ik last kreeg van de prikkels om me heen en wat mensen tegen je zeiden en hoe ze over je dachten. Om dit allemaal een plaatsje te kunnen geven, ben ik gaan kijken wat me hierbij kon helpen, hieruit is dan ook mijn passie
gekomen:

Om mensen te mogen laten zijn wie ze zijn ondanks alles wat vanuit de wereld op je afkomt”.